vineri, 16 martie 2012

Pas cu pas pentru Hercules, o lectie de solidaritate marca BCR

"Pas dupa pas pentru Hercules” este o campanie initiata de Emilian Croitoru, Director executiv adjunct, Directia Retea Corporate si Sector Public din cadrul BCR, si nu in ultimul rand un mare iubitor al muntelui si un sustinator convins al cauzelor sociale.



Emilian a intreprins o expeditie pentru a cuceri varful Aconcagua, ghidat de incurajarile permanente ale copiilor nostri. Scopul sau a fost acela de a-i determina pe cei inspirati de gestul lui sa sprijine la randul lor copilasii care frecventeaza zilnic Centrul Hercules pentru ajutor la teme, o masa calda, suport psihologic si modalitati creative de petrecere a timpului liber. Una dintre surprizele placute ale acestei campanii a fost aceea ca sumele stranse din donatii, in valoare de 21.154 lei, au fost dublate de Banca Comerciala Romana, ajungand sa acopere 2.200 de mese calde pentru beneficiarii Hercules, rechizite pentru 6 luni si plata utilitatilor pentru un an si 4 luni.



Succesul campaniei s-a datorat modului in care curajul si determinarea lui Emilian au inspirat alte suflete, iar acestea la randul lor s-au indreptat catre cauza Asociatiei noastre. Solidaritatea pe care au aratat-o fata de cei 50 de copilasi beneficiari ai Asociatiei Hercules ne determina sa le transmitem acum, la finalul campaniei demarate in luna decembrie a anului 2011, multumirile noastre speciale:



- lui Emilian Croitoru, artizanul acestei initiative minunate


- Bancii Comerciale Romane, care a facut posibila dublarea sumelor stranse


- celor 125 de persoane ale caror donatii prin transfer bancar vor sustine in continuare educatia copiilor de la Asociatia Hercules.


Datorita implicarii si devotamentului dumneavoastra acesti copii au primit in plus pe langa importantul sprijin material si lectia inestimabila a bunatatii.


Va multumim!


Niciun comentariu: