miercuri, 3 octombrie 2012

Voluntarul nostru de profesie la Big Build


Mihai voluntarul nostru de profesie, pe 2 octombrie, dis de dimineata a plecat  catre Craiova, mai precis in localitatea Preajba, pentru a lua parte la programul “Big Build”, al Fundatiei Vodafone Romania.
Proiectul isi propune sa construiasca 4 case pentru familii cu unul sau doi copii, cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, familii care au povesti  de viata care mai de care mai emotionante si care  nu au avut pana acum ocazia de a spune  “avem casa noastra”.
Mihai a avut onoarea sa lucreze cu alti voluntari inimosi, ajutand la placarea caselor cu polistiren, la ridicarea panourilor pentru acoperis si la montarea stachetilor pentru tigla.
Spre sfarsitul zilei a stat de vorba cu Nicolae, proprietarul viitoarei case, cu o voce blanda si profund emotionat i-a spus: “De sase ani , de cand ne cunoastem stăm numai pe drumuri , cred ca ne-am mutat de 10 ori. Nici nu ne-am căsătorit legal, am scos doar un livret de familie când s-a nascut Daniel, am avut numai necazuri si nu ne-a mai stat gandul la nuntă”. In acele momente Mihai a simtit cum ochii i se umezesc brusc si corpul ii cuprins de o emotie puternica.  
 
 Multumim Fundatiei Vodafone pentru ca a oferit voluntarului nostru de profesie oportunitatea  de a participa si de a se implica in acest proiect.




Niciun comentariu: