joi, 8 septembrie 2011

Un voluntar al Asociaţiei Hercules, este unul din câştigătorii ediţiei "Voluntar de profesie", proiect iniţiat de Fundaţia Vodafone.



Mihaela Licaciu are26 de ani şi este de profesie avocat. În programul Voluntar de profesie s-a înscris cu proiectul "Cetațenii egali în faţa legii şi a autoritatilor publice, fără privilegii şi fără discriminări", prin care doreşte să acorde asistenţă juridică persoanelor defavorizate, astfel încât acestia să poată beneficia de drepturile recunoscute de către lege.

Mihaela va acorda asistentă și consiliere juridică atât beneficiarilor direcți ai Asociației Hercules, cât și oricărei persoane aflată într-o situatie defavorizată și solicită sprijinul Asociației. Aceste persoane vor fi asistate în redactarea diverselor cereri formulate către autoritățile publice sau către instanțele judecătorești.

Pe toată perioada proiectului va fi acordată consiliere juridică asociației în domeniul eventualelor achiziții publice, în coordonarea, planificarea, verificarea activității în domeniul juridic și va reprezenta asociația ca partener de dialog social în organismele consultative din cadrul autoritaților locale și județene.
De asemenea, Mihaela va fi implicată în activitațile de consiliere parentală, consiliere psihologică, orientare profesională, precum și alte activitați desfasurate în asociație.

Mulţumim Fundaţiei Vodafone.

Niciun comentariu: