luni, 30 mai 2011

Eveniment pentru 150 copii organizat în Costeşti de Asociaţia Hercules

Centrul Intergeneraţional Hercules din Costeşti a organizat sâmbătă, 28 Mai un eveniment dedicat copiilor, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Atât cei mici, cât şi cei mari au participat la acestă sărbătoare a copiilor, care a avut loc în sala de evenimente a Asociaţiei Hercules din Costeşti, str. Victoriei 40, între orele 11.00 – 15.00.

Au fost organizate concursuri de mimă, de strâmbături, karaoke, teatru de păpusi, animaţie, face painting, modelat baloane. Iar la sfârşit, o tombolă cu premii foarte variate şi atractive a încheiat această zi plină de surprize şi bucurii.

„ Am modelat împreună baloane şi ne-am distrat pictându-ne feţele cât mai artistic. Am petrecut clipe frumoase alături de clownul care a fost alături de noi pe parcursul întregii zile şi care a fost maestrul de ceremonii al evenimentului. Am urmărit cu sufletul la gură spectacolul de varietăţi oferit de trupa de teatru Magic Art din Bucureşti.” - vă spun copiii beneficiari ai Centrului Intergeneraţional Hercules.

Mulţumim Fundaţiei Vodafone pentru finanţarea acestui eveniment, Companiei Procter &Gamble România pentru produsele de igienă ce au fost oferite cadou tuturor copiilor participanţi şi Companiei Siemens care ne-a onorat cu prezenţa.

Niciun comentariu: