miercuri, 2 iunie 2010

Eveniment pentru 150 copii organizat in Costesti de Asociatia Hercules cu sprijinul Bancii Comerciale Romane

Centrul Intergenerational Hercules din Costesti a organizat marti, 1 iunie un eveniment dedicat copiilor, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului. Atat cei mici, cat si cei mari au participat la acesta sarbatoare a copiilor, care a avut loc in sala de evenimente a Asociatiei Hercules din Costesti, str. Victoriei 40, intre orele 11.00 – 15.00.

Concursuri de mima, de strambaturi, karaoke, dans pe ziar, mersul cangurului si mersul piticului, tras cu sfoara si mersul in ritm de dans pe sub sfoara sunt concursurile unde toti copilasii au participat, castigatorii fiind premiati.

Spectacolul de papusi "Peripetiile lui Piticot" au antrenat copiii astfel incat alaturi de broscoiul Georgica au ajuns in Tara Bucuriei.

In 1 iunie 2010, aceasta tara este la Costesti.

Modelatul de baloane, pictatul fetelelor cat mai artistic, dansuri si cantece, cadourile oferite cu generozitate de reprezentantii BCR, au facut parte din programul zilei.

Spectacolul echipei de profesionisti a fost completat de copii participanti care au prezentat un mic montaj artistic.

Multa muzica, mult dans, multa voie buna, multe cadouri dar si multe dulciuri servite au completat aceasta zi de neuitat.








































Niciun comentariu: